Site-ul www.bogdania.ro, numit in continuare www.bogdania.ro, este proprietatea SC Bogdania Bragagerie SRL, fima inregistrata in Bucuresti, Str. Doctor Constantin Severeanu, nr.21,  cu datele de identificare la registrul comertului J40/1086/2016, CUI/CIF: RO35517604, numita in continuare Bragageria Bogdania.
 
Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revânzării.
 
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC Bogdania Bragagerie SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.
 
SC Bogdania Bragagerie SRL  garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.bogdania.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Bogdania Bragagerie SRL  fără acordul prealabil scris al acesteia.
 
Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.bogdania.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC Bogdania Bragagerie SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
 
1. Dreptul de autor al SC BogdaniaBragagerie SRL  asupra informatiilor publicate pe site
 
Intregul continut al site-ului www.bogdania.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Bogdania Bragagerie SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Bogdania Bragagerie SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.bogdania.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail bragabogdania@icloud.com sau sa sunati la numarul de telefon 0744 483 952.
 
 
2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.bogdania.ro. Politica de preturi
 
SC Bogdania Bragagerie SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.bogdania.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC Bogdania Bragagerie SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta sa curenta.
 
Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (9%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC Bogdania Bragagerie SRL in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.
 
In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC Bogdania Bragagerie SRL .
 
SC Bogdania Bragagerie SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).
 
Continutul www.bogdania.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si din colaborarea cu reprezentantii producatorilor respectivi. Din acest motiv, SC Bogdania Bragagerie SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.bogdania.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. SC Bogdania Bragagerie SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.
 
3. Modalitati de plata disponibile
 
Plata produselor comandate de pe site-ul www.bogdania.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:
– ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, sau cu cardul direct curierului care va livra coletul;
– in avans, prin ordin de plata in contul SC Bogdania Bragagerie SRL , IBAN RO98BACX0000001546620000 RON, deschis la Unicredit Bank. Garantam returnarea 100% a platii, daca vă veți razgândi înainte de a trimite comanda;
– preluare locala de la punctul de lucru Bragageria Bogdania, strada Olari, nr. 20 – plata in locatie cash sau cu cardul 

4. Livrarea produselor
SC Bogdania Bragagerie SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor. Livrarea produselor se va face prin livrare directă prin intermediul partenerilor noștri în aria de acoperire definită pe www.bogdania.ro.
Costul transportului este suportat de catre client si va fi comunicat pe site și confirmat telefonic, la confirmarea comenzii. 
În momentul confirmarii comenzii, clientului îi va fi anunțată durata aproximativă a livrării. Trimiterea confirmării comenzii, conținând inclusiv durata aproximativă de așteptare până la livrare sau confirmarea telefonică a timpului de așteptare până la livrare vor fi considerate ca acceptare tatică a termenului de livrare. 
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata în intervalul orar sau la ora stabilită de comun acord, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul preluării produselor de la livrator.
In general nu detinem stocuri mari pe fiecare produs în parte, motiv pentru care am aprecia un interval suficient de mare in care sa ne lasati ragazul sa le producem.
SC Bogdania Bragagerie SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC Bogdania Bragagerie SRL care includ: ambuteiaje, defectarea mijlocului de transport, accidente, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
De asemenea, SC Bogdania Bragagerie SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări fără preaviz în cazul în care unul sau mai multe preparate din comandă nu se ridică la exigențele de calitate ale firmei și trebuie ca procesul de producție să fie reluat.
 
5. Promotii si concursuri
 
SC Bogdania Bragagerie SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
 
6. Garantia produselor
 
Perioada de valabilitate pentru preparatele de bucătărie livrate de SC Bogdania Bragagerie SRL este de 24 H, în condiții de păstrare specifice pentru fiecare preparat. De asemenea, pentru produsele ambalate din bar, clientrul va trebui să respecte conditiile de pastrare ale produselor inscrise pe ambalaj. SC Bogdania Bragagerie SRL nu este responsabila de deterioararea produselor in cazul in care acestea nu au fost pastrate in conditiile recomandate.
 
7. Politica de retur
 
Mai multe detalii despre politica de retur citesti aici (link).
 
8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.bogdania.ro
 
Utilizatorii care acceseaza site-ul www.bogdania.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC Bogdania Bragagerie SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
 
SC Bogdania Bragagerie SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Bogdania Bragagerie SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
 
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
 
9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
 
Site-ul www.bogdania.ro este gazduit de serverele unei terte firme – SC ROMARG SRL. SC Bogdania Bragagerie SRL  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. SC Bogdania Bragagerie SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.bogdania.ro. SC Bogdania Bragagerie SRL  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.bogdania.ro.  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
 
10. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.bogdania.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. S.C. Bogdania Bragagerie SRL nu trimite si nu va trimite mesaje comerciale in masa pentru promovarea site-ului sau serviciilor si produselor disponibile pe site catre persoane care nu au confirmat subscrierea la aceste mesaje (opt-in).
Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC Bogdania Bragagerie SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
Abonatii newsletter-ului www.bogdania.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.bogdania.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC Bogdania Bragagerie SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
 
11. Politica de confidentialitate
SC Bogdania Bragagerie SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC Bogdania Bragagerie SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Prin crearea unui cont pe site-ul www.bogdania.ro, orice client este de acord, in mod automat, cu introducerea informatiilor sale in baza de date de promotii. Utilizatorii pot solicita in mod gratuit stergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa bragabogdania@icloud.com sau prin posta, la adresa: SC Bogdania Bragagerie SRL, str, dr. C-tin Severeanu, nr. 21, sector 5, Bucuresti.
12. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Actualizat 10.05.2018
Prin Decizia ANSPDCP nr. 200/2015 se limiteaza obligatia notificarii operatiunilor de prelucrare a datelor personale la o serie de situatii specifice. Categoriile de date personale prelucrate de catre S.C. Bogdania Bragagerie SRL sunt: numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa (domiciliu/resedinta), telefon/fax.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. Bogdania Bragagerie SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe bogdania.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, gestiune economico-financiara.
Conform Regulamentului European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (”Regulamentul”) si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, SC. Bogdania Bragagerie SRL are obligatia de a prelucra date cu caracter personal in conformitate cu principiile de prelucrare si in conditii de securitate tehnica si numai pentru scopurile specificate mai jos.
Principii de prelucrare
Principiile urmate de SC Bogdania Bragagerie SRL pentru protectia utilizatorilor Site-ului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:
1. Colectarea datelor cu caracter personal se face numai in scopurile specificate, clare si legitime si acestea nu sunt prelucrate in alt mod incompatibil cu aceste scopuri.
2. Datele cu caracter personal trebuie sa fie adecvate, relevante si neexcesive in raport cu scopul pentru care sunt colectate si/sau prelucrate ulterior.
3. Datele cu caracter personal trebuie sa fie exacte si daca este necesar sa fie actualizate sau sterse in conformitate cu cererile dumneavoastra. Vom lua toate masurile rezonabile pentru stergerea sau rectificarea datelor inexacte, incomplete, avand in vedere scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate in continuare.
4. Datele dumneavoastra cu caracter personal nu se pastreaza mai mult timp decat este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate ulterior.
5. Datele cu caracter personal sunt prelucrate in conditii de securitate, si astfel se asigura un nivel de protectie impotriva accesului neautorizat sau ilegal, si de asemenea in fata pierderii, distrugerii sau deteriorarii acestora.
6. S.C. Bogdania Bragagerie SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.bogdania.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
7. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
SC Bogdania Bragagerie SRL pastreaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor Site-ului sau conform cerintelor Regulamentului.
Tipuri de date si scopuri de prelucrare
Principalele date cu caracter personal pe care le prelucram cu privire la utilizatorii Site-ului nostru se refera la:
* date de identificare (nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, numere de telefon, adresa de e-mail etc.)
* pentru persoane juridice: adresa de livrare si CUI – pentru intocmirea facturii fiscale
Datele personale sunt colectate de catre SC Bogdania Bragagerie SRL exclusiv in mod direct de la dumneavoastra si nu de la terti. De exemplu, datele sunt colectate atunci cand dumneavoastra va creati un cont de utilizator, atunci cand va abonati la newsletter-ul nostru sau atunci cand plasati o comanda pe site.
Datele cu caracter personal cu privire la utilizatorii Site-ului vor fi prelucrate in conformitate cu Regulamentul si vor fi utilizate de catre SC Bogdania Bragagerie SRL in urmatoarele scopuri:
1. facturarea produselor si serviciilor comandate;
2. prelucrarea si expedierea comenzilor de produse, precum si prestarea serviciilor comandate;
3. informarea utilizatorilor cu privire la statusul comenzilor plasate, prin telefon si prin mesaje transmise prin e-mail si SMS;
4. evaluarea produselor si serviciilor oferite;
5. de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail cu privire la produse si servicii existente sau noi produse si servicii exclusiv ale SC Bogdania Bragagerie SRL nu si ale partenerilor sai sau promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate doar de catre SC Bogdania Bragagerie SRL, nu si de partenerii sai, numai in masura in care dumneavoastra v-ati exprimat acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop;
6. preluarea si solutionarea de catre SC Bogdania Bragagerie SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate;
7. realizarea de rapoarte si analize cu privire la activitatea economica a SC Bogdania Bragagerie SRL, cu scopul de a ajuta in managementul operational, precum si cu scopul de analiza gradul de performanta al activitatii economice a SC Bogdania Bragagerie SRL
8. arhivarea documentelor care se realizeaza cu privire la relatia dintre dumneavoastra si SC Bogdania Bragagerie SRL
9. solutionarea litigiilor, investigatiilor sau oricaror altor plangeri /petitii la care SC Bogdania Bragagerie SRL este parte.
De asemenea precizam ca SC Bogdania Bragagerie SRL foloseste uneori datele cu caracter personal pentru o serie de scopuri secundare (e.g., audit intern, extern, arhivare, etc.), acestea fiind intotdeauna compatibile cu scopurile principale pentru care datele respective au fost initial colectate de catre SC Bogdania Bragagerie SRL.
SC Bogdania Bragagerie SRL se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului, sa nu le comercializeze si sa nu le dezvaluie catre terte parti, cu exceptia situatiei in care se afla intre partenerii agreati in mod expres de catre SC Bogdania Bragagerie SRL (exemplu: furnizorii de servicii de curierat, furnizorii de servicii de gestiune-economica, furnizorii de servicii de administrare a site-ului, furnizori de servicii de trimitere a newsletter-ului etc.). Intr-o astfel de situatie, SC Bogdania Bragagerie SRL se va asigura ca partenerul colaborator, ales cu atentie, va indeplini cerintele legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.
Principii de prelucrare
Datele cu caracter personal ale utilizatorilor Site-ului vor fi prelucrate intotdeauna avand la baza un obiectiv legal, dupa cum impune Regulamentul. Mai exact, prelucrarile efectuate de catre noi se intemeiaza pe urmatoarele principii:
1. consimtamantul explicit oferit de catre utilizatori, daca ne aflam in cazul in care ne-ati acordat acest consimtamant (e.g., in caz de marketing direct: transmiterea unui newsletter),
2. executarea unui contract la care utilizatorii sunt parte, (prelucrarea si expedierea comenzilor de produse plasate de catre dumneavoastra, furnizarea de servicii suport, notificari) sau pentru a face demersuri pre-contractuale la cererea utilizatorilor de incheiere a unui contract (e.g., prezentarea ofertelor noastre). Datele care sunt necesare pentru acest scop sunt: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de e-mail, numar de telefon.
3. daca este cazul, o obligatie legala aflata in sarcina SC Bogdania Bragagerie SRL(e.g., obligatii de raportare catre autoritati). Datele care sunt necesare pentru acest scop sunt: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de e-mail, numar de telefon.
4. obiectivul legitim al SC Bogdania Bragagerie SRL legat de administrarea companiei (de exemplu: centralizarea operatiunilor si mentinerea unei baze de date interne, analizarea unor idei de eficientizare a modului in care este operata activitatea economica a SC Bogdania Bragagerie SRL, efectuarea unor analize statistice cu privire la portofoliul de utilizatori).
Perioada de stocare
In vederea realizarii scopurilor mai sus-mentionate, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi stocate de catre SC Bogdania Bragagerie SRL pentru o perioada nedeterminata in cazul furnizarii de produse si servicii si pe perioada nedeterminata in cazul datelor cu caracter personal necesare transmiterii newsletter-ului.
Drepturile dumneavoastra, ale utilizatorului site-ului cu privire la datele cu caracter personal
Drepturile care pot fi exercitate, in mod individual sau cumulat, de catre dumneavoastra, cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal sunt urmatoarele:
1. Dreptul la stergerea datelor(”dreptul de a fi uitat”) – puteti cere stergerea datelor dumneavoastra personale in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul retragerii consimtamantului sau in cazul in care se constata ca prelucrarea datelor cu caracter personal nu a fost legala). Astfel puteti obtine din partea SC Bogdania Bragagerie SRL stergerea respectivelor date,
2. Dreptul de acces– puteti solicita confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de catre SC Bogdania Bragagerie SRL. In cazul in care sunt prelucrate puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea. La solicitare dumneavoastra, SC Bogdania Bragagerie SRL va elibera si o copie a datelor cu caracter personal prelucrate. Solicitarea de copii suplimentare va fi tarifata in functie de costurile efective suportate de SC Bogdania Bragagerie SRL,
3. Dreptul la rectificare– puteti obtine modificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum si completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de informatii suplimentare,
4. Dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal– va puteti opune in orice moment prelucrarii sau a crearii de profiluri, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, aceasta prelucrare fiind efectuata pe baza interesului legitim al SC Bogdania Bragagerie SRL sau in exercitiul unui interes public sau al unei autorizari cu care este investita SC Bogdania Bragagerie SRL,
5. Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti obtine din partea SC Bogdania Bragagerie SRL restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal in anumite situatii reglementate expres de lege (in special in cazul in care se contesta exactitatea respectivelor date pe perioada necesara pentru determinarea acestei inexactitati, sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, si nu doriti stergerea datelor, ci optati pentru restrictionarea acestora). In aceste situatii, cu exceptia stocarii, datele nu vor mai fi prelucrate,
6. Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modul in care SC Bogdania Bragagerie SRL prelucreaza datele cu caracter personal. Plangerea va fi depusa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
7. Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi datele cu caracter personal furnizate, intr-un format structurat si clar, care sa poata fi citit automat, si puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator. Acest drept este aplicabil numai pentru datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra catre SC Bogdania Bragagerie SRL, si numai daca prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata prin mijloace automate, si are ca obiectiv legal fie executarea unui contract, fie consimtamantul dumneavoastra,
8. Dreptul de a va retrage consimtamantul– va puteti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC Bogdania Bragagerie SRL in orice moment, in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamant. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila,
Aceste drepturi pot fi exercitate de catre dumneavoastra fie individual, fie cumulat prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate, la adresa de mail bragabogdania@icloud.com, sau prin posta, la adresa: SC Bogdania Bragagerie SRL, str, dr. C-tin Severeanu, nr. 21, sector 5, Bucuresti.
Revizuiri ale Politicii de Confidentialitate
SC Bogdania Bragagerie SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceasta Politica  de Confidentialitate, in orice moment. Informatiile suplimentare vor fi incluse intr-un document actualizat, pe care il veti putea gasi la link prelucrarea datelor cu caracter personal.
De aceea, atunci cand accesati site-ul va rugam sa verificati sectiunea dedicata Protectiei datelor cu caracter personal deoarece este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.
In cazul in care aveti intrebari in legatura cu informatiile prezentate pe aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa bragabogdania@icloud.com.
Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.bogdania.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu Dragos Bogdan la adresa de mail bragabogdania@icloud.com.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.bogdania.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
13. Date de identificare firma

SC BOGDANIA BRAGAGERIE SRL
CUI RO35517604
J40/1086/2016
Sediu social: București, str. Dr. C-tin Severeanu, nr. 21, sector 5
Punct de lucru: str. Olari, nr. 20, sector 2
Banca UNICREDIT BANK
Cont: RO98 BACX 0000 0015 4662 0000
Capital social: 200 lei