Bragagiu în Istanbul

Bragagiul și-a găsit… bragagiul!
V-ați întrebat cine este “nașul” minunatului pilaf cu ciupercuțe sotate și ulei de trufe din meniul Bogdania?
Ați trăit o viață de bragagiu în mahalalele și pe maidanele Istanbulului citind romanul “O ciudățenie a minții mele”?
V-ați gândit până acum că Mevlut Karataș este doar un personaj “cu multe vise în mintea sa”, plăsmuit de geniul literar al lui Orhan Pamuk?
Ei bine, povestea prinde viață la Bogdania!
În ajunul sărbătorii de Sf. Andrei (29 noiembrie) deschidem filele romanului și ascultăm povestea protagonistului chiar din gura celui ce l-a inspirat pe autor!

Evenimentul este prilejuit de proiecția filmului “Bragagiu în Istanbul / București”, urmată de o discuție despre condiția de bragagiu la început de Mileniu III.
Vă invităm să citiți / recitiți romanul “O ciudățenie a minții mele” de Orhan Pamuk, Ed. Polirom, 2016, și să fiți alături de doamna profesor universitar Luminița Munteanu, traducătoarea în limba română a laureatului turc al Premiului Nobel, și de bragagiul Dragoș Bogdan, în data de 29 noiembrie, ora 18:00, la Bragageria Bogdania, str. Olari, nr. 20, sector 2.
Locurile fiind limitate, participarea se face pe bază de înscriere la telefon 0787 877 985 / 0744 483 952 sau mail: bragabogdania@icloud.com, și va include o consumație minimă (o plăcintă cu telemea maturată de oaie, un pahar de bragă și unul de boza -cremă de bragă-) în valoare de 50 RON.
Vă așteptăm!

Write a comment:

Dragii noștri,
Am luat hotărârea să prelungim vacanța de iarnă până la… primăvară pentru a reorganiza activitatea restaurantului.
Vă mulțumim din toată inima pentru clipele speciale pe care ni le-ați dăruit cu fiecare vizită pe care ne-ați făcut-o și vă vom anunța pe website și pe rețelele sociale când vă vom invita în noua Bogdania!