Miercuri, 25 ianuarie 2017, de la ora 21, la Teatrul Nottara, vă invităm să ne fiți oaspeți la „O Cină Orientală” cum nu s-a mai pomenit! Am pregătit un meniu bogat, în care acordurile pline de melancolie otomană ale trupei Multumult vor deschide apetitul, felul principal va fi oferit de Casa de Pariuri Literare, ce va lansa romanul „Ospățul” de Călin Torsan, „garnisit” cu un spectacol de imagini din Orient, în ton cu „bucatele” oferite. Braga Bogdania va umple paharele, adăugând acestui festin un gust dulce-acrișor, „pișcător” la limbă și plin de aroma cerealelor coapte.

DSC_1060Ideea lui Călin Torsan de a organiza un „ospăț cultural” în jurul cârții sale a dus la crearea unui spectacol multisenzorial coerent, în care invitații descoperă stări specifice lumii constantinopolitane (precum hüzün-ul), ca și cum s-ar plimba pe malurile Bosforului sau prin sălile Muzeului Inocenței al lui Orhan Pamuk.

După această mini-vacanță, datorată sărbătorii Unirii Principatelor, vă invităm să vă trageți sufletul la sfârșitul primei zile de lucru și să cinați muzical și literar alături de noi!

Foto: Maria Chirilă Mulțumim! 🙂